Op zoek naar een origineel cadeau?

CadeauVerras familie of vrienden met een proefabonnement op De Gelderlander. Voor maar € 15,- vijf weken lang iedere ochtend thuisbezorgd. U geeft aan wanneer het cadeau-abonnement ingaat. Een leuk cadeau is zo geregeld!

Vul uw naam- en adresgegevens in

Ja, ik wil iemand verrassen met een cadeau abonnement, 5 weken voor 15 euro!
Ik vul de gegevens van de ontvanger van het cadeau in, plus mijn eigen gegevens. Het bedrag van €15,- mag éénmalig van mijn bank-/gironummer worden afgeschreven (ik vul mijn rekeningnummer in).
Gegevens ontvanger cadeau abonnement:
-
(dd-mm-jjjj)open kalender
(dd-mm-jjjj)open kalender
Mijn gegevens:
Geslacht
-
(dd-mm-jjjj)open kalender
Betaling:
Hierbij geeft de betaler toestemming om het abonnementsgeld éénmalig automatisch af te schrijven.
Indien wij geen correcte gegevens van u ontvangen zal de verwerking van deze aanvraag enige vertraging oplopen.

Telefoonnummer o.a. voor bezorgcontrole. Bovenstaande aanbieding is geldig indien de ontvanger de laatste 3 maanden geen proefabonnement heeft gehad. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vermelde prijzen gelden alleen als het bezorgadres zich binnen het verspreidingsgebied van De Gelderlander bevindt. De Gelderlander (onderdeel van Wegener NieuwsMedia BV) gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op alle informatie, die u aan ons verstrekt, is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. Nadere informatie treft u aan in het privacy statement en de algemene voorwaarden.