STN

Uitgeverij De Stentor BV

Uitgeverij De Stentor BV is uitgeefster van een van de grootste regionale ochtendbladen van Nederland; de Stentor. Dagelijks rollen er gemiddeld ruim 139.000 dagbladen van onze persen in Apeldoorn.

De totaal verspreide oplage inclusief meelezen bedraagt 194.540 exemplaren. De krant realiseert dagelijks een bereik van 427.000 lezers en is hiermee één van de grootste regionale dagbladen van Nederland (bron: NOM Print Monitor 2007-2008).

Onze dagbladen verschijnen onder de paraplunaam de Stentor. Dit zijn Apeldoornse Courant, Zwolse Courant, Deventer Dagblad, Veluws Dagblad, Sallands Dagblad, Zutphens Dagblad, Gelders Dagblad, Nieuw Kamper Dagblad en Dagblad Flevoland.

In de Stentor vindt u iedere ochtend het laatste nieuws uit uw woonplaats, uw regio en uit binnen- en buitenland. Voorzien van achtergrondinformatie, analyses en commentaren. Met de Stentor weet u wat er speelt, zowel bij u om de hoek als elders in ons land of waar ook ter wereld. Regelmatig bijgevoegde specials informeren u over actuele thema’s zoals bijvoorbeeld vakantie, sport, onderwijs of auto’s. Een compleet dagblad dat u, naast het dagelijks nieuws, veel extra’s biedt.

Nieuwsbrenger met een duidelijke boodschap
De Stentor is in de Griekse mythologie een heraut met een imposant stemgeluid. Vertaald naar het heden is de Stentor een nieuwsbrenger met een duidelijke boodschap.

Verspreidingsgebied
Het verspreidingsgebied loopt van Flevoland tot de Achterhoek en van noord-oost Overijssel naar de zuid-west Veluwe. De regionale edities spelen optimaal in op de wensen en behoeftes van de regionale lezers- en adverteerdersmarkt. Per dag rollen er ruim 139.000 dagbladen van onze persen in Apeldoorn en de krant realiseert dagelijks een bereik van 427.000 lezers (bron: NOM Print Monitor 2007-2008). De uitgeverij telt ongeveer 300 medewerkers en heeft kantoren in Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Epe, Harderwijk, Kampen, Raalte en Zutphen.

Adverteren
Zowel in de papieren krant als op het internet kunt u advertenties plaatsen. Kijk hier voor meer informatie.

De online krant
Met de online krant kunt u overal ter wereld al het nieuws uit de Stentor tot u nemen. Het is een online versie van de Stentor waarbij u de krant op uw scherm ziet. Elk artikel is aanklikbaar en kunt u 1-op-1 lezen zoals u dat wellicht normaal aan de keukentafel zou doen. De lay-out is hetzelfde als bij de papieren krant en u kunt bovendien alle edities tot twee weken terug inkijken.

De website

Naast de krant brengt de Stentor het nieuws ook online. Op de website destentor.nl staat een selectie van het nieuws van alle edities van het dagblad, het laatste regionale nieuws, aangevuld met actuele informatie, zoals weerberichten, filenieuws, uitgaan, sport enz. enz. Via destentor.nl kunt u artikelen in het archief vinden, uw mening geven in het gastenboek, u kunt gebruik maken van AbonneeVoordeel of producten van de krant bestellen in de webwinkel. Ook kunt u zich abonneren op een van de e-mailnieuwsbrieven van De Stentor. U ontvangt dan dagelijks automatisch het nieuws in uw mailbox.

StentorTV

Ook wordt het belangrijkste regionale nieuws middels bewegend beeld gepresenteerd via StentorTV.  Klik hier om direct de filmpjes van Stentortv te bekijken.

AbonneeVoordeel

U vindt regelmatig in de krant speciaal geselecteerde aanbiedingen. Exclusief voor abonnees. U maakt kans op gratis kaarten of exclusieve toegang tot evenementen. Klik hier om meteen naar een overzicht van het AbonneeVoordeel te gaan.

Webwinkel

De Stentor heeft sinds april 2008 ook een webwinkel. U kunt deze bezoeken door op de link rechtsboven op de voorpagina te klikken of direkt naar destentor.nl/webwinkel te gaan. In onze webwinkel kunt u leuke aanbiedingen vinden van wijn tot boeken en van dvd's tot reizen. Neem een kijkje in onze webwinkel en shop vanuit de luie stoel. Klik hier om meteen naar de webwinkel te gaan.