Werken bij De Gelderlander

Iedere morgen De Gelderlander bij het ontbijt. Dat is voor de meeste mensen in Gelderland, Oost-Brabant en Noord Limburg niet weg te denken ritueel. Onze krant brengt haar lezers zes dagen per week op de hoogte van het regionale, nationale en internationale nieuws. Dagblad De Gelderlander is de grootste regionale krant van Nederland met een effectieve oplage van ca. 165.000 exemplaren en onderdeel van Koninklijke Wegener NV te Apeldoorn. 
 

Iedere dag worden vanuit de hoofdvestiging in Nijmegen en de regiokantoren in Arnhem, Doetinchem, Ede en Tiel 15 regionale edities gemaakt. Ongeveer 230 medewerkers zorgen voor deze prestatie. Onze krant verschijnt daarnaast ook dagelijks op internet.  Voor meer informatie over De Gelderlander klik hier


Maak van je honger naar nieuws je beroep en versterk de gelederen! 

De Gelderlander is een veelzijdige, professionele, maar zeker ook een prettige en open organisatie. Werken in ons team betekent hart voor de zaak hebben en een enthousiaste bijdrage leveren aan de grootste regionale krant van Nederland. De Gelderlander biedt je een stimulerende en dynamische omgeving waarin je zowel je kennis als je creativiteit de vrije loop kunt laten. 

Ben je enthousiast geworden voor een functie bij De Gelderlander of Wegener? Klik hier om de vacatures te bekijken.
Mocht je geen passende vacature vinden dan kun je natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen.
Je kunt je sollicitatie en cv per post sturen naar:          

De Gelderlander       
Personeel en Organisatie
Postbus 36          
6500 DA Nijmegen
T: 024 365 0611
Of mailen:i.medendorp@gelderlander.nl